Міжнародний науково-практичний WEB-форум «FORUM SOIS, 2023: РОЗБУДОВА ЄДИНОГО ВІДКРИТОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!! СТАРТУЄ ЮВІЛЕЙНИЙ FORUM SOIS, 2023!
FORUM SOIS, 2023 – це захід можливостей, це інноваційне екосередовище народження ідей, обміну науковим і освітянським досвідом, народження нових професійних комунікацій!!! Всі, хто в тренді сталого розвитку науки і освіти – створюємо команду однодумців і крокуємо разом! Долучайтесь і дійте!
Запрошуємо науковців, науково-педагогічних та педагогічних працівників, докторантів і аспірантів, а також здобувачів освіти різних форм навчання, які здійснюють наукову і освітню діяльність у царині соціальних, психолого-педагогічних, інженерних та ІТ-наук долучитись до участі у роботі Forum SOIS, 2023 відбудеться 23-26 травня 2023 року на базі та на умовах спільної діяльності основних організаторів науково-освітніх партнерів – Української інженерно-педагогічної академії (http://uipa.edu.ua/ua/, м. Харків) та Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського (https://dnpb.gov.ua/ua/, м. Київ), а також долученням до кола основних організаторів і стратегічних партнерів за згодою – провідних наукових установ, закладів освіти і громадських об’єднань України і зарубіжжя.
Основні тематичні напрями WEB-форуму:
1. Трансдисциплінарна парадигма цифрової трансформації суспільства: управління змінами та якістю науково-освітнього процесу.
2.Психологічні засади розбудови єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя.
3.Сервіс-інжинірингове забезпечення створення й функціонування інформаційно-освітніх середовищ. Безпека інформаційних технологій. Штучний інтелект.
4.Стратегії цифрової освіти: засоби, методики, технології, системи.
5.STEAM-освіта: досвід, реалії, стратегії.
6.Нові механізми управління підготовкою педагогічних кадрів в умовах цифрової трансформації професійної освіти.
7.Освіта дорослих в умовах динамічного розвитку інформаційного суспільства.
8.Університетська освіта: тенденції сьогодення.
9.Інноваційні трансформації у спеціалізованій освіті (воєнній, мистецькій, спортивній і науковій).
10.Адаптивне управління соціально-педагогічними системами.
11.Інтернаціоналізація наукової освіти: стратегії випереджального розвитку суспільства знань в умовах воєнного стану.

Зазвичай Forum SOIS, 2023 здійснює свою роботу в онлайн-форматі засобами платформи ZOOM.
Реєстрація до участі у WEB-форумі за покликанням: https://bit.ly/41tVKMP
Детальніше про Forum SOIS, 2023 за покликанням: https://forumsois.uipa.edu.u

Коментар: FORUM SOIS, 2023 – це захід можливостей, це інноваційне екосередовище народження ідей, обміну науковим і освітянським досвідом, народження нових професійних комунікацій!!! Всі, хто в тренді сталого розвитку науки і освіти – створюємо команду однодумців і крокуємо разом! Долучайтесь і дійте!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Translate »